Laatste Airco installaties 2019

December was weer een drukke airco maand met een hoop mooie installaties. Een aantal jaar geleden was het vrij rustig met de airco’s in december maar tegenwoordig niet meer. Steeds meer mensen ontdekken het comfort van airco in huis en op kantoor. Airco’s zijn tegenwoordig energiezuinig en kunnen niet alleen koelen maar ook verwarmen.


Airco installatie Aalsmeer

Deze mevrouw werkt vanuit huis. Ze heeft op zolder een leuke werkruimte gemaakt waar ze haar klanten kan ontvangen. Ze heeft gekozen voor een airco op zolder en in haar slaapkamer. In de zomers kan ze het op zolder lekker koel houden en in de winter kan ze de ruimte snel op temperatuur krijgen met de verwarming modes. Op deze manier hoeft de radiator op zolder niet constant aan te blijven staan.De buitenunit van de airco, is geplaatst op het dakkapel van haar slaapkamer op de 1e verdiepingen. Deze buiten unit is een multi split, waar 2 binnen unit’s op aangesloten kunnen worden. In haar slaapkamer hangt de 2e binnen unit.
Voor de koelleidingen van deze airco, hebben we een gat moeten boren door het plafond van de dakkapel naar buiten. Daar is vervolgens netjes een dakdoorvoer geplakt, zodat er geen lekkage kan ontstaan.De buitenunit wordt op 2 kunststof balken geplaatst zodat de unit zelf niet in het water blijft staan. De buitenunit is van aluminium en goed beschermd tegen allerlei weersinvloeden.