Mitsubishi airco Smart home

.

2020 Is de tijd van connectiviteit, slimme apparaten en handige gadgets, bijna alles kan eenvoudig bediend worden vanaf een tablet of smartphone. Denk aan slimme koelkasten die u vertellen wanneer iets bijna op is. Stofzuigers die automatisch alles schoonmaken wanneer u slaapt. Vaatwassers, wasmachines en zonnepanelen die met elkaar communiceren om energie te besparen. De mogelijkheden zijn tegenwoordig oneindig.

.

.

We kunnen onze woningen of werkplekken veiliger maken door slimme camera’s met wifi en sensoren die u altijd op de hoogte houden van alles wat er gebeurt. Deuren die automatisch open of op slot gaan en verlichting die op afstand aan- en uitgezet kan worden. We kunnen er niet meer omheen. Stem bestuurbare apparaten van Google, Apple en andere systemen zullen net als de smartphone hun weg vinden naar ieder huishouden in de wereld.

Mitsubishi airconditioners zijn ook voorbereid voor Smart home. U kunt met een extra uitbreiding, uw airco installatie makkelijk bedienen vanaf uw smartphone. Waar u ook bent, altijd controle over uw airconditioner. Dit soort oplossingen maakt het leven een stuk makkelijker.

.