Mitsubishi Heavy Industries
airconditioner

Mitsubishi Heavy Industries (MHI) is een Japans multinationaal bedrijf wat is opgericht in 1914. Het hoofdkantoor van MHI staat in Tokio, Japan. Zij zijn één van de koplopers voor engineering, elektrische apparatuur en elektronica. De producten van MHI omvatten ruimtevaartcomponenten, airconditioners, vliegtuigen, auto-onderdelen, vorkheftrucks, hydraulische apparatuur, gereedschapsmachines, raketten, apparatuur voor energieopwekking, drukmachines, schepen en ruimtevaartuigen.

.

Airconditioner

Wat de airconditioner van MHI één van de marktleiders maakt is niet alleen hun ervaring maar ook hun technologie. Zo gebruiken ze de technologieën uit vliegtuigmotoren, om de ventilatoren in de airconditioner stiller en energiezuiniger te maken. Daarnaast gebruiken zij hun elektronica technologie uit de ruimtevaart om printplaten te maken die betrouwbaar zijn en langdurig mee gaan.

.

.

MHI heeft een groot aanbod verwarming -en koelsystemen voor huishoudelijk gebruik. Naast de gewone airco kan de Hydrolution-warmtepompserie van MHI ook voor warm water zorgen. Deze kan gebruikt worden voor douche of vloerverwarming. Op deze manier kan de CV-ketel volledig vervangen worden. Zo kan het energieverbruik en de CO2-uitstoot drastisch verminderen en tegelijkertijd het comfort van uw huis verbeteren.

De airconditioners uit de ZSX -en ZS-serie zijn zo ontworpen dat de unit mooi en volledig is afgewerkt. Deze airco past in iedere ruimte en bij elk interieur. Het ontwerp is gemaakt door de Italiaanse industriële ontwerpstudio Tensa srl, gevestigd in Milaan..

.