Waarom een offerte aanvragen
bij NUairco.nl

.

denken waarom offerte nuairco.nl

.

Wellicht heeft u wel eens ervaren dat een reactie uitblijft wanneer u een offerte opvraagt. U wilt graag vooraf weten waar u aan toe bent voordat u een airco installatie aanschaft. U wilt weten waarvoor u betaalt, wat is in begrepen en welke installatie u hiervoor geleverd krijgt. Maar … een reactie blijft uit.

.

offerte opvragen airco niet te vreden

.

Dit zal u bij ons niet overkomen, wij reageren altijd binnen 5 werkdagen. Wij maken vervolgens met u een afspraak om de situatie te bekijken en de wensen te bespreken. Hoe interessant of ingewikkeld uw situatie ook is wij denken altijd met u mee. Vooraf wordt u door ons goed geïnformeerd over eventuele risico’s (bijv. het is vooraf niet altijd duidelijk wat zich in een muur bevindt wanneer hierin dient te worden geboord). Wij kunnen met onze kennis en ervaring altijd een mooie en passende oplossing aanbieden. U ontvangt daarna van ons een scherpe en vrijblijvende offerte.

Wij communiceren via de beschikbare kanalen (telefoon, mail, WhatsApp). Wij houden ons aan de gemaakte afspraken en brengen u tijdig op de hoogte wanneer hier veranderingen in ontstaan. Wij zijn Altijd goed bereikbaar voor vragen.

.

DUIDELIJKE OFFERTE 

ZONDER
VERRASSINGEN 

ACHTERAF

.

U krijgt bij ons altijd een complete installatie. Wij nemen hierin de volledige afwerking op, montage, het schoonmaken en afvoeren van afval etc. NUairco.nl biedt 1 jaar volledige garantie en 5 jaar garantie op onderdelen (vanuit de fabriek).

.